Today!

Idag är det vi och många andra som åker till Tele2 Arena för att få se och höra VOLBEAT! Ett danskt band inom många genres, hårdrock, rockabilly, punk m.m. Kan inte hjälpa att bli lite nervös. En sån här konsert går jag inte på så ofta nu för tiden, och så är det ståplats dessutom! Jag kommer bli nertrampad!

Jag har ju varit på några konserter tidigare, men det var så länge sedan nu. Tror inte jag använde några hörselproppar förr, men känner nog att jag skulle vilja ha ett par med mig som back-up-plan liksom. Hittade ett par på Apoteket, Happy Ears heter dem och var faktiskt riktigt sköna och ska ändå bibehålla god ljudkvalitet.

Sen så har jag problem med skor. Kollegan som till och med hade gymnastikskor på sig sist hon var på en konsert fick rejält ont i fötterna. Men det lär ju inte vara så att jag får mindre ont om jag väljer skorna med 8 cm klack. Och varför vill jag ha så hög klack, jo för då blir jag ju 172 cm lång! Asbra om jag får någon långben framför mig ju. Men men, det lutar väl åt ett par andra utan klack ändå.

Vad kan mer vara viktigt då, mobilen, kontanter, vattenflaska…

Finns det några hängivna och vana rockers som läser här? Tips och trix om jag får be.

VOLBEAT

3 thoughts on “Today!

  1. Ha-Ha!

    Nu tycker jag faktiskt det märks lite grann iallafall att du har fyllt 40! ;-) Så välplanerat in i minsta detalj!!!

    Bör kunna bli en toppenkväll!!! :-D

Comments are closed.