Alive and happy

Känns jättekonstigt det här. Nu är jag redan hemma efter en galen kväll i Tele2 Arena med Volbeat och 7300 fans. Vet inte var jag ska börja. Så många intryck och upplevelser att jag hade svårt att somna den kvällen.

Igår…längst fram. Inte precis vid staketet men hade jag sträckt ut armen så hade jag kunnat hålla i det. Där stod jag med min svägerskas son och hans kompis. Mannen höll till längre bak med svägerskan och brorsdottern. Jag är glad att jag valde att stå vid scenen med dem, för det var jättehäftigt! Man blir som ung på nytt…haha, och vad f-n spelar åldern för roll förresten. Det var gott & blandat där med råge.

Michael Poulsen

The Beginning & The End

Den enda fotodokumentationen jag har att visa är från min Samsung S3, så kvaliten är väl inte hundra direkt men det spelar ingen roll. Fick till några enstaka bra ändå, många blev väldigt suddiga, inte helt lätt att fota därifrån jag stod.

Men ni måste ju kolla in videosnutten jag fick till i Instagram, då förstår ni hur nära jag kom Michael Poulsen som gör en stage dive i publiken! Seglade förbi i stort sett precis ovanför så jag kunde,…känna lite. Say no more..

Det flög plektrum ut i publiken lite då och då, mest på slutet med både trumpinnar, vattenflaskor och annat. Inget jag lyckades få tag på dock.

Det här var ett minne för livet! VOLBEAT var verkligen riktigt bra live, pratade mycket med publiken, och jag hade verkligen jättekul! FEM MMMMM av majamyra!

Slideshow for close-up!

 

2 thoughts on “Alive and happy

Comments are closed.