…och så dör man lite

Men oj, jag bara ramlade över en väska som är så där toksnygg. Var ute efter ett par skor med bling, fast slog till på väskan samtidigt. Vad gäller skorna så ville jag ha med en liten klack, och de blev inte speciellt höga alls, men lite bling med Moony Mood. Dessvärre tycker jag dem ser så himla stora ut på mina fötter, men det är väl en vanesak. Dem passar och är sköna och ser helt okej ut, så jag behåller dem.

 

Och väskan,…shoppingväskan Nanucci. Jag dör, den är så häftig! Bling på den också i form av ett par vingar, riktigt fin kvalitet, om man nu kan kalla syntet för kvalitet. Skön att hålla i. En extra axelrem följde med, och inuti finns ytterligare en liten väska som man kan knäppa loss om man vill. Men jag har den kvar för där i vill jag ha the important stuff liksom.

Strasstenar i form av vingar, jag smälter och dör lite. Lite rock chic tror jag nog. Vilket gillas.

4 thoughts on “…och så dör man lite

  1. Tjusigt!! :-)

    Jag har precis bytt väska, och har nu en utan axelrem. Trivs dessvärre inte riktigt med att behöva hålla den i handen (eller hänga den i armvecket) hela-hela tiden… :-I Blir på nåt vis ”dubbel-fumligt” när man ska rota fram plånboken, nycklarna eller något annat… Men det är ju bara till att vänja sej – eller byta väska en gång till!

    Det sista lockar nog faktiskt mest! ;-)

Comments are closed.