Vårdande produkter i septemberbox

I senaste Glossy Box fick jag ett gäng vårdande produkter. Temat ”Beauty that matters” handlar om att ta hand om sig själv med dessa produkter, men även om avkoppling vilket symboliserar ögonmasken. Denna månad har Glossy Box även samarbete med välgörenhetsorganisationen ”Reach for change” och donerar en fin summa dit.

Dessutom fick jag något lite extra denna gång eftersom jag prenumererat på boxen i över ett år,..och det var en god choklad av Anthon Berg med mint och karamell. Mumma! Men nu, lite vad jag tyckte om produkterna.

  1. Weleda Ekologiskt schampo med macadamianötolja, extrakt av hirsskal och salva. Vårdar på djupet och bevarar hårets spänst. Ingen wow-känsla, doftar starkt, och den räckte ju bara till en tvätt så jag kan inte riktigt bedöma.
    Innehåll: M
    Design: Prov M
  2. Bellapierre Cosmetics Skimrande mineralpuder som är skonsam. Mixas i dagkräm, nagellack eller läppbalsam för extra skimmer. Fungerar även som highlighter.
    Innehåll: Ej provat
    Design: M
  3. Trind Nagelbalsam återskapar fuktigheten så nageln inte torkar ut och flikar sig. Används på rena naglar. Pensla på rikligt och låt verka en liten stund, smörj sedan in nagelbanden och hud runt om. Innehåller ingen olja så det går bra att måla med nagellack efteråt. Doftar gudomligt fräscht! Har använt den mycket på mina flikiga naglar, och det har inte flikat sig efter det i alla fall.
    Innehåll: MMMM
    Design: Prov M
  4. Balance Me Läppsalva med 100% naturliga ingredienser. Vårdande med bl.a kakao-, mango- och kokossmör, samt essentiella oljor. Soft Beige ger en touch av färg. Har inte provat så många gånger än men färgen är svag som utlovas vilket jag gillar. Smakar lite plastigt men en mintig eftersmak.
    Innehåll: MM
    Design: MM
  5. Loccitane Duscholja av mandel som ska skumma och är återfuktande. Den här provflaskan tog jag med till gymmet, har bara provat lite två gånger. Olja, ja. Skummar?…minns inte. Ska prova lite till.
    Innehåll:
    Design: Prov MM

 

 

3 thoughts on “Vårdande produkter i septemberbox

Comments are closed.