Kräsen katt den 7:e okt

Idag blev en annorlunda dag med handledarutbildning. Mycket intressant och lärorikt och nu hoppas jag att jag kommer kunna ge ett bra bemötande till praktikanter på vår arbetsplats i framtiden, och får dem känna sig välkomna.

Hur som! Jag kommer hem, tokfint väder och med temat ”31 dagar…” ringandes i huvudet gick jag ut med kameran samtidigt som Tusse släpptes ut. Tusse har varit lite moloken ett par dar tycker jag. Han dissar maten jag köpt på Willys,..känns som jag skrivit det här förut. Sotis äter som vanligt, han är inte så kräsen när det gäller sånt där torrfoder. Men det är verkligen skillnad på pris om man ska köpa kvalitetsmat, men jag vill ju inte att Tusse ska svälta så det blir väl till att köpa det ändå.

Så han dissade maten och gick ut igen. Jag gick efter med kameran och fångade honom på bild. Ser ni honom?

One thought on “Kräsen katt den 7:e okt

Comments are closed.