I helgen med regn och solsken

Den här helgen har det varit goda smaker i form av både mat och dryck, softande med filmtittande och lite jobb också. Det var inte planerat att jag skulle jobba den här helgen, men en kollega frågade om jag kunde ta hennes pass och det gjorde jag.

Filmen vi såg igår var en film som jag tror jag sett tidigare, vilket jag kom på precis i slutet då jag kände igen skådespeleriet. Hm,…men det kan ha varit så att jag hoppat in mitt i filmen när mannen har tittat på den en gång i tiden. Dock så fick jag ju hjärtsnörp någonstans mitt i när mannen säger -nu dör hon!!… Alltså jag trodde hjärnan skulle explodera för just precis bara en hundradels sekund efter att han sa det så… PANG!! och där blev hon överkörd. Jag hoppade nästan ur soffan,…haha f-n vad rädd jag blev.

Igår regnade det riktigt ordentligt här hemma och eftersom jag hakat på ”31 dagar i oktober” så gick jag trotsandes ut i regnet med ett paraply i ena handen, och kameran i den andra. Det var inte helt lätt kan jag säga, men lyckades få till den här blöta bilden på japanska gräset. Ser ni regnet? Jag vet att ni sett det här gräset förr, men just den här som är på bild är den som är högst, och den är över 2 m!…i torrt tillstånd.

Annars så var det ju toppenfint och varmt ute idag! Typiskt när jag satt på jobbet fram till halv 3. Men så fort jag kom hem så gick jag ut i höstvindarna. Sen kom pappa och ville låna symaskinen. Har även hunnit fixa present till syrran som fyller idag,..hipp hipp hurra! Smidigt när man kan skicka presentkort på nätet. Nu ska jag redigera lite fler foton från igår till nästa inlägg. Hoppas er helg varit fin! Det är så skoj när ni lämnar spår här, tackar ödmjukast för era rara kommentarer!

 

Japanskt gräs