Full rulle

Det är mycket på jobbet nu. Vi blir alla lite smått snurriga i huvudet. Jobbar på sjukhuset som sekreterare och från och med måndag ska alla nya papper som kommer in skannas till datorjournalen, parallellt med att alla gamla journaler också skall in. Det blir mycket sortera, kasta, bläddra, ta bort klamrar och post-it samt kopiera papper som är så krulliga och trasiga att skannern inte kan mata in dem.

Sen är det ju det att man ska veta vad man gör också. Rätt papper ska kastas/sparas. Samtidigt skall ju det vanliga jobbet skötas, diktat ska skrivas, telefonen ringer, personal vill ha hjälp, möten och vad det nu kan vara.

Men,…för att orka med är det lika bra att gå iväg på lunchen och röra lite på sig i gymmet. När tillfälle ges. Rensa skallen och få upp pulsen mellan att sitta och bläddra i dammiga journaler. Den här veckan har vi inte hunnit gymma förrän idag. Och det känns verkligen när man kommer tillbaka att man tappat lite ork. Men det är bara att ge sig på´t igen. Jag och kollegan som tränar ihop kom på att man kanske skulle kunna ta med sig en varsin kick-bike. Nere i sjukhusets källarvåning körs det transportvagnar, folk cyklar och en och annan kick-bike har vi ju sett. Då skulle vi kunna ta oss till gymmet mycket fortare och inte förlora tid på att ta oss dit och tillbaka.

Nu när vintern är på ingång skulle man ju faktiskt kunna låna kidsens kick-bikes…hm tål att tänkas på lite till.

3 thoughts on “Full rulle

 1. Vad bra att ni kan träna på lunchen!! Så praktiskt liksom. Tyvärr har vi inte tillfälle till det, men jag vet en hel del som gör så. Varje jobb har väl sina fördelar misstänker jag!!

  Önskar dig en riktigt skön helg!

  Kram Cecce

 2. Gick förr och tränade Core på lunchen. En halvtimmas träning men det blev lite för tajt att hinna med dusch och att ÄTA så träningen fick utebli. Ibland försöker jag hinna med en halvtimmas promenad på lunchen när jag har låda med mig, det är enda gången man hinner med.

  Önskar dig en trevlig helg!

 3. Ingen dum idé! ;-)

  Jag fortsätter med mina hemmaövningar och promenader. Längtar efter ett riktigt träningspass. . .

  Kram N

Comments are closed.