Ett gäng foton

Hej hopp i höstrusket. Det fortsätter att regna hos oss mitt i Svearike. Jag hamnade i Gallerian idag i alla fall, det var ett himla tjat på mannen att få åka dit. När jag kom hem så bakade jag i alla fall som jag hade tänkt mig, så nu luktar det nybakad äppelkaka i hela huset.

Det är en blogg jag följer, en tjej vid namn Anna som tar många fina foton. Hon har börjat ett litet projekt som hon kallar ”31 dagar i oktober”, då hon tänkt sig gå ut och ta en bild varje dag för att visa i bloggen. Att få lite push att komma ut även om det skulle regna. Jag tänkte haka på det eftersom det blir lite glesare med fotograferandet så här års. Än så länge har jag bara varit ut i trädgården,… Antingen publicerar jag en bild varje dag, eller så bakar jag ihop dem till ett veckoinlägg eller nåt. Men jag ska försöka med varje dag. Nu mörknar det ju så fort också så vi får väl se vad det blir av det hela.

Här kommer mina första i alla fall. Tagna igår 5:e oktober, så då får ni ett gäng foton eftersom det redan gått fem dagar.

Klematis Jackmanii

Japanskt gräs

Japanskt gräs

Japanskt gräs med solhattar i bakgrund

4 thoughts on “Ett gäng foton

 1. Underbara bildet. Som vanligt:-)
  Vilken bra idé!! Känner också att det blir glesare med fotograferandet så här års….

  Ha en fortsatt skön söndag!

  Kram Cecce

 2. Kan tänka mej att det kommer att se ganska mycket annorlunda ut i trädgården i slutet av månaden än nu i början. Fast med det här fotoprojektet kanske man kan lära sej att se något vackert i förfallet (vissnandet!) och mörknandet också – eller vad tror du!? :-)

  Jättekul att du hängde på!!!

  1. Ja det tror jag absolut, finns mycket vackert i rabatterna till hösten, även om det är visset.

Comments are closed.