Innan kylan och skakiga armar

I dagarna två har jag uppmärksammat att det far runt lite löv på gatorna, har inte tänkt på det tidigare. Hösten gör sig påmind, mornarna är lite kalla, det är dimmigt och rått. Vi får ta tillvara på de varma fina dagarna nu, innan kylan slår till på riktigt. Passa på att använda gatorna, trädgården, altanen innan snön faller.

Nedan är Emma med kompis i en lekpark där man kan åka skateboard, inlines, cykel och göra allt möjligt. Det här var tidigare i somras. Synd att vår lilla ort inte har något liknande, vi får åka ett par kilometer dit. Skulle vara skoj för kidsen med någon typ av skatepark eller bmx-bana.

Nu ska jag masa mig i säng och vila min muskler. Var på gymmet igår, och idag. Just idag öste jag på med lite extra kilon på armarna, samt en maskin som tog rejält på bröstmusklerna. Det jag inte tänkte på då var att jag direkt efter träningen skulle hålla i min systemkamera och fota en läkare på jobbet…hmnjaaa behöver jag nämna att min armar var nååågot skakiga då?…hahaha. Men jag fick till en rätt bra bild ändå.

 

4 thoughts on “Innan kylan och skakiga armar

  1. Mmm, det blir onekligen mer och mer höstlikt för varje dag som går nu. Men så fort solen visar sej så känns det iallafall fortfarande ganska så somrigt! Och visst ska det väl bli fint väder i helgen!? Tyckte jag hörde det på nån prognos igår, eller när det var… Hoppas det stämmer!!! :-D

    Det där med gym har aldrig lockat mej, men det skulle garanterat behövas! Varje morgon när man ska upp ur sängen känns kroppen som om den vore dubbelt så gammal som vad den faktiskt är… :-/

Comments are closed.