Hemligheter – secrets

Jag lyckades få ur mig en teckning till veckans tema som är ”secrets”. Som vanligt så börjar jag med att illustrera en bild som tilltalar mig, och så får den lite av min touch, eller behöver inte likna originalt heller speciellt mycket. Inte ens ge samma känsla.

Känslan jag ville få fram är vad hemlighåller den här tjejen? Vad har hänt, eller inte hänt. Det är en skiss fortfarande egentligen, jag skulle kunna jobba fram den lite mer, lite mörkare skuggor med mera men jag hann inte. Kanske fortsätter en annan dag. Men jag gillar ändå att man inte ser hela hennes kropp, eller hår,…det lämnar lite kvar till fantasin hoppas jag. Mer spännande så. Och det är en urdåligt tagen bild av teckningen, men det hann bli mörkt ute och ja,…ni vet. Får byta ut den sen.

Nu längtar jag till nästa veckas tema redan. Det här behövde jag för att komma igång igen. Och så måste jag ju kika in till er andra hos nollfemnolltvå som håller i temat den här gången.