Tillbakablick ur Instagram

Nu! Nu är jag ikapp med inläggen om vår campingsemester som var alldeles underbar! Längtar redan till nästa sommar igen. Hör och läser lite här och var att en del har höstfeelings,…NÄÄÄJ skriker min kropp när jag hör det. Vill inte! Jag är inte klar, även fast vi haft det så varmt och skönt, solat, badat, upplevt och bara varit denna sommar så vill jag bara ha mer.

Ska jag inte få dra på mig nya bikinin och sola mig gyllenbrun något mer i år? Somna i solstolen, åka till stränder, få se barnen dyka och göra konster i poolen, äta grillat ute på altan.

Det är nu två veckor sedan vi kom hem och jag är inne på min andra jobbvecka. Mannen har dock semester än denna vecka. Men innan jag började jobba så hann vi ju med sol och bad hemma, vi har discobowlat med vänner, ätit ute, haft besök av vänner och …en ny Glossy Box har ju kommit!…med fina grejer som till exempel nagellack i färgen korall, haha.

När jag började jobba så åkte resten av familjen uppåt, till Sälen där de paddlade kanot, de åkte även till Åre och tittade på Ristafallet och vidare neråt igen till Höga Kusten och hälsade på farmor och farfar. Nu är alla hemma igen och det är softa dagar, mycket regn har det varit med lite solglimtar, blixtar och dunder. Det behövs ju också.

 

Instagram
”majamyralindmark”

2 thoughts on “Tillbakablick ur Instagram

 1. Jo…visst hade det varit nice med mer sommar och mer semester!! Absolut!:-)
  Men här råder rena höstvädret, vilket inte bekommer mig så mycket eftersom jag ändå inte kan vara ute och njuta av vädret. Saknar dock de varma sköna sommarkvällarna. Hösten får gärna vänta några veckor till. Men sen:-))

  Ha en fin onsdag!

  Kram Cecce

 2. Men det är ju nu på förhösten som den bästa sommaren är!? ;-) Iallafall de dagar då vädret är fint, och solen behagar vara framme. :-) Friskare luft än i juli, mindre risk för hudcancer om man vill sola och fortfarande perfekta badtemperaturer i både sjöar och hav. Och vill man pyssla med något utomhus, tex greja i trädgården, så går det alldeles utmärkt eftersom det är lagom varmt både för växterna och för trädgårdsmästaren! :-D

  Har kikat igenom dina semesterinlägg här nedan också. Jättefina foton, och jag blir än en gång så-å-å-å sugen på en sväng ner till Österlen.

  Ha en fin dag!! :-)

Comments are closed.