Semester och soliga dagar

Första officiella semesterdagen idag. Packade upp till öronen, förutom handduk till mig själv, så åkte vi glada i hågen till Unden hade vi tänkt för lite sol och bad på stranden. Vi åkte och åkte, men inte hittade jag stranden inte. Blir tokig,…jag har ju varit där en gång förut men det var ju ett tag sedan. Äsch, vi kanske gör ett nytt försök imorgon.

Så istället blev det bad i poolen hemma för kidsen. Jag har målat husknut, staketsnutt till en rabatt och rensat ogräs i rabatterna, eller i en rabatt kan man väl säga. Jaja, lite i taget. En tuff igelkott har flyttat in under vedboden tror vi. Tuff är han i.a.f för han gick rakt emot Tusse, med viss tvekan, men Tusse backade med ett ryck till slut. Finns en bild på Instagram (pekar neråt i menyn till höger).

Ikväll tog jag ett glas rosevin med fruktsoda och krossad is. Satt ute i kvällssolen på altan och bara NJÖT! Hoppas ni alla har det gott!

2 thoughts on “Semester och soliga dagar

 1. Hej-Hej!

  Härligt med semester, och hoppas solen skiner och att ni hittar till badplatsen idag istället! :-)

  Här har ju jag sommarlov, men någon semesterfeeling är det inte eftersom maken jobbar. Han har precis bytt jobb, och man kan ju knappt börja på ett nytt ställe med att ta semester!? Så vi får se lite längre fram, ifall det finns möjlighet att ta några dar ledigt då kanske… Annars får det duga med att semestra lite på helgerna den här sommaren – det går ju faktiskt rätt bra det också! :-)

  Ska ni åka upp till Höga Kusten nåt i sommar? Får vi chansen att köra dit med husbilen även denna sommar, så kommer vi garanterat att göra det! (Fast då måste vi ha längre tid på oss än bara en helg, för att hinna).

  Låter som en smarrig drink, den du gjorde! Vilken miss att vi slök den sista läsken i backen (som var just en fruktsoda) rakt upp och ner bara igårkväll, när vi satt ute på vår balkong och softade… Hade nog haft is i frysen – och lite rödvin hade väl kunnat duga i brist på rosé!? Eller??? 8-D (Nä, förmodligen inte! Fniss!!!)

  Ha det gott!!! :-)

Comments are closed.