Magisk skönhet

Glossy BoxMagical Beauty” innehållande magisk skönhet. Det magiska i den som jag upptäckt än så länge var ju nagellacket. Som utomhus verkligen sticker ut i lysande turkos, och blir så där somrigt lysande, men inomhus ser den bara grön ut. Ser fram emot att prova de andra produkterna snart. Lite sent, men här kommer mina betyg.

 1. Wen är ett hårvårdssystem som rengör ditt hår utan att avlägsna dess naturliga oljor, styrka eller glans.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MMM
 2. Dr Bronner´s Magic Soaps flytande tvål är ekologisk med innehåll av kokosnöt-, oliv-, jojoba- och hampaolja samt essentiella oljor. För kropp och ansikte. Den är även Fair Trade-märkt.
  Innehåll: Ej provat
  Design: M
 3. Elizabeth Arden är lyx i kapselform. Minskar fina linjer och rynkor i ansiktet med hjälp av ceramider. Vill gärna tro på detta och kommer absolut prova den framöver.
  Innehåll: Ej provat
  Design: MM
 4. Color Club nagellack ”Age of Aquarius”. Det här nagellacket kommer jag använda mycket i sommar. En härlig sommarnyans och den håller riktigt bra också. Lite trixigt att få dit den på naglarna, man får ta mycket och måla snabbt. Men det blir riktigt bra och man inte darrar allt för mycket.
  Innehåll: MMMMM
  Design: MM
 5. Trind Hand Repair är inte min doft, men gör händerna mjuka. Den ska även bygga upp nya hudceller (vitamin F), och vitamin A, C och E skyddar mot yttre påfrestningar. Vitamin LMFAO däremot är det bästa skyddet och gör att du lever längre…nä, det sistnämnda var inte sant vad gäller handkrämen. Men skratt förlänger ju livet sägs det, är inte det magiskt om något?
  Innehåll: MM
  Design: M

Bonus blev i form av en energidryck, Femme Natural Boost. Den hällde jag i mig när vi åkte mot tältcamping i ett par dagar. Och det är något som händer, jag vet inte vad, men jag känner mig lite flummig efter den så något magiskt är det med den också.

One thought on “Magisk skönhet

 1. P.S. Fair trade är inte samma sak som ekologisk. Fair trade betyder att arbetarna får rättvisa löner, bra arbetsförhållanden och har möjlighet att vara med i fackförbund. Det finns inte så många produkter som är fair trade än så länge. Ex choklad, kaffe. Ekologiskt betyder att det är bra för miljön, dvs miljövänligt. Ex används inga miljögifter vid odling, ingen antibiotika till djurens foder, djuren får gå ute mer än de som inte bor på ekologiska gårdar. Här finns det många produkter i dagsläget, ex ägg, mjölk, ost, pasta, choklad. Vissa produkter är både ekologiska och fair trade, ex vissa kaffe- och chokladsorter.

  Ha det så bra! Om ni kommer förbi Stockholm – ring så kanske vi kan ses! kraaaam

Comments are closed.