Tältcampa

Godmorgon! Uppkopplad i tältet igår kväll så har jag tidsinställt detta inlägg. Hoppas ni har överseende med det. Vi är inte i Jönköping längre, utan ni som följer på Instagram vet att vi är i Ullared och tältcampar nu. Här har vi igår haft sol hela dan, och idag har det typ hällregnat hela dan istället. Varannandagsväder eller så…

Vill meddela er att vår tonåring till son ville bli hämtad från DreamHack lite tidigare än det var tänkt. Jag misstänkte att han skulle höra av sig tidigare men inte att han skulle lämna med dator och allt redan dagen innan det var slut. Mer om det i ett annat inlägg.

Så här kan det se ut när vi tältcampar. Vi bor i ett 6-mannatält, rätt stort. Kidsen har ett varsitt avskärmat utrymme och vi ett sovrum. I mitten står den där bänken ni ser på bild med det rosa ljuset på. En riktigt bra bänk som vi inte hade klarat oss utan. Spegel var något jag missade att ta med, och när man inte orkar gå upp till servicehuset så kan man ju sminka sig i bilen.

Tidsinställt som skrevs ovan, och idag torsdag blir det en snabb sväng in på Gekås för att ta lite till av det som var så bra och eventuellt byta en storlek på en tröja. Men innan det packar vi ihop allt för att senare åka mot Öland! Later!