På en stenig strand

Vår bilresa till Jönköping för att hålla oss nära William som är på DreamHack gick bra, förutom när vi stannade till för en kisspaus och jag öppnar bakluckan, ut far alla rosa plastkaffekoppar, skrammel skrammel ut över parkeringen.

Vi campar i Jönköping,…tältcampar som ni kanske sett i Instagram. Första natten var väldigt kall, jag vet inte hur kall men så kall att jag gärna hade haft mössa på mig. Kollegan tipsade att ta med mössa…

Den natten frös jag mycket och vaknade kl 3 av att höften låg hårt i marken. Vår luftmadrass hade gått sönder på något konstigt vis och tappat mycket luft. Så på morgonkvisten börjar mannen pumpa upp den så vi kan få sova vidare. Jag sov med mysbyxa, strumpor, sockor, fleece, täcke och filt…och det räckte inte! Men det är ju sommar i Sverige och då sjunker graderna rejält under natten.

Vill ni kolla in tältet så finns det i Instagram, följ oss gärna om ni inte redan gör det.

Igår var vädret helt okej på dagen så vi tog en runda i omgivningen utanför campingen. Nere vid Vättern var det full aktivitet, zumbadans utomhus, volleybollspelande ungdomar, folk strosar längs stranden.

Vi hittade även Rosenlunds Rosarium och tittade på vackra rosor, och där fick vi även syn på en stor hare.

Hoppas ni alla har en fin söndags kväll och inte regnar bort som vi har gjort idag. Det har varit fuktigt och blött ute idag med små korta solglimtar. Men imorrn! Då blir det sol och varmt har jag hört! Tjing!

 

 

4 thoughts on “På en stenig strand

 1. Vilken otur ni haft med vädret!! Stackare:-) Hoppas verkligen ni får sol nu och en riktigt fin fortsättning på er semester!!

  Kram Cecce

 2. Vackra bilder och en natt att minnas :) Hua, hemskt att ha sådana nätter. Hoppas din fortsatta semester blir varmare.

  kram kram Malin

 3. Tur du skrev om hur kallt och knöligt det är att sova i tält – annars hade jag nog lätt kunnat bli lite sugen på en tältsemester faktiskt, för dina jättefina fotons skull! :-D

  Hoppas sonen hade riktigt kul på Dreamhack!?!

  Har du/ni semester nu och ska av på fler utfärder, eller?? :-)

  1. Tack! Jodå, William hade jättekul och är supernöjd. Skriver mer om det senare.
   Vi har sem v25, en strövecka till att börja med.

Comments are closed.