När regnet faller

När det regnar eller har regnat så kikar det ju fram en del intressanta och andra ointressanta djur fram. Det kan vara maskar, mördarsniglar eller såna här små sniglar med hus. Den må vara söt med sitt lilla hus, men tydligen så livnär de sig på växterna och det vill jag ju inte!

På vårt lilla spökträd, det gamla körsbärsträdet (som någon hitlersågade), går att hitta åtskilliga sniglar med hus. Vi har börjat plocka bort dem, men innan denna minsann fick flytta därifrån så blev den förevigad här i bloggen.

Det som numera växer på spökträdet är en klätterhortensia som i år knoppar ordentligt! Ska bli kul att se alla fina blommor sedan. Det var bra många år sedan vi planterade klätterhortensian runt trädet, det måste ha gått 6-7 år så. Det har tagit tid, men ibland glömmer vi tyvärr bort att vattna den. Men i år verkar den ha tagit sig rejält.