När olyckan är framme

Idag var ingen bra dag för trafiken i Örebro län. På den klinik jag jobbar på så ingår vi i den katastroforganisation som fick sättas in idag efter tre olyckor. Först en med två personbilar som kolliderar, efter det två bussar och en tankbil, ena bussen med skolelever och den andra med koreanska turister. Därefter en lastbil och en personbil, och ännu lite senare på eftermiddagen ytterligare en personbilskrock hörde jag när jag kom hem.

Min uppgift idag blev att med en kollega få stå vid en utav ingångarna och vara en utav registratorerna, registratör…erna, registrerare. Äsch, helt enkelt skriva upp namn och id på de som kommer och går. Vi var många som hjälpte till och kunde byta av varandra.

En heltokig dag och man blir lite vemodig. Mina tankar går till drabbade och anhöriga. Men även till alla där ute i trafiken. Jag vet inte exakt vad som orsakat alla olyckor idag men,..släpp gasen, höj synen och tänk inte bara på er själva utan även era medtrafikanter.

3 thoughts on “När olyckan är framme

  1. Så fruktansvärt det där! Jag ligger på vägarna många mil varje dag och det är bara tur att man pepparpeppar inte hamnat i något liknande än. Bra insats av dig! Kramar Nilla

Comments are closed.