Badkar i tvättstugan

Året var 2009, vi började riva i tvättstugan. Vi rev och rev och sedan har det inte hänt så mycket mer än att en dörr sattes upp mellan tvättstugan och garaget. Sen hindrades fortsättningen av detta med annat som jag inte orkar gå in på, i många år har det sett ut som ett rent hälvete där inne. Men man kan väl säga att det handlar om att prioritera också, och att hitta den där orken.

Men nu har det minsann kommit upp väggar och golv med hjälp av hantverkare, det börjar likna ett rum! Vi funderar även på att sätta in ett badkar i tvättstugan och då blir det ju förstås även ett badrum, men det ska även dit mycket förvaring och bänkyta. Har kollat in lite inredning och tycker att det här skulle vara fint.

Nu är inte vårt golv av vitt klinkers som på bilden, utan ett gråspräckligt industrigolv av sand. Men det kanske blir bra ändå. Vi får väl se vad som kan passa in.

Detta inlägg är i samarbete med Badlagret

3 thoughts on “Badkar i tvättstugan

  1. Vi satte in en provisorisk dusch i vår tvättstuga (en kabin som vi kopplade till kranen i tvätthon med en bit vanlig trädgårdsslang bara) för X antal år sedan – det är så länge sen nu, så jag minns inte längre vilket år det var… Men det skulle iallafall bara vara en tillfällig lösning medans vi renoverade vår toalett som hade fått början till en fuktskada i duschutrymmet… Hm! Vi har, som du förstår, fortfarande inte kommit en enda centimeter med vår toarenovering!! <:-)

    Himla snyggt badkar, det på bilden!!!

    Ha en fin nationaldag!!! :-)

Comments are closed.