Your ”you”ness

Var dig själv! Jag vet inte vad jag ville säga mer om det, det behövs egentligen inget mer. Gillade texten som jag fann på Pinterest. Jag tror kanske det är lätt att glömma bort sig själv i denna mediavärld vi lever i, ta vara på er ”you”ness!

Gillar verkligen det här teckensnittet, någon som känner igen det och vet vad det heter? Nu var det ett tag sedan jag var på Pinterest, det har varit mest Instagram senaste tiden. Fler som använder sig av dessa?

Photoshop är ju himla kul, särskilt att jobba med penslar och nu har jag gjort egna badges till Instagram och Pinterest. Inget fancy som jag lagt ner timmar på, ett litet snabbt ihopplock bara. Och om någon vill följa är det bara att scrolla ner i menyn så hittar ni knapparna (badges) med en länk där.

Det var länge sedan jag gjorde en egen header, kanske dags för det snart.

 

 

One thought on “Your ”you”ness

Comments are closed.