Vanlig helg och plommonblommor

Helgen är snart till ända och den har bjudit på sol, blåst och regn. Poolen är rengjord och påfylld med vatten och klor till kidsens stora förtjusning. Emma har redan plaskat lite i det iskalla vattnet, men bara för en kort stund. Efter det en varm dusch.

Har även solat, grillat, spelat kort, kammat katter, läxläst, fikat, ätit glass, fotograferat, instagrammat, varit i Gallerian, fikat, grillat, skrattat, skrikigt, gosat och sovit. En vanlig vardag, eller jag menar helg. Fast jag skriker inte varje helg, men ibland rinner bägaren över och då får jag ont i halsen och så kommer det dåliga samvetet.

Notera att städning inte togs upp (förutom igelkottebajs everywhere)…så det får väl ske i veckan istället. Ibland är det skönt att bara vara. Mors dag idag också. Fick en sådan fin bukett med sommarblommor av barnen och uppdukad frukost.

Plommonträdet har blommat ut nu, men dem här fina fotona fick jag till innan blombladen föll.

Flowers of plum tree

Foton tagna med Canon EOS 650d
Canon EFS 18-55 mm

7 thoughts on “Vanlig helg och plommonblommor

 1. Maken och jag stack ifrån alla måsten här hemma i helgen, och körde ut med husbilen till Karlskrona där ett par vänner till oss också campade. :-) Sen när vi kom hem igen igår eftermiddags så bjöd svärmor på middag, som hon alltid gör när det är mors dag. Själv blev jag inte firad alls av mina barn, men jag får väl skylla mej själv eftersom jag alltid har sagt att jag tycker det är så löjligt med speciella dagar för än det ena och än det andra! <:-)

  Trevlig måndag på dej!!

 2. åh vilka fina bilder du tagit! Duktig du är! Kul att se att det blir så fint med 85 så nära. Skogsbilderna längre ned på vitsipporna är jättefina! Vilka inställningar hade du där? Du kanske inte kommer ihåg, jag brukar exprementera lite , tog några skogsbilder i går:)
  Kramis Nilla

  1. oups, bra att du skrev det för det är inte 85mm. Jag har skrivit fel. Det är 50mm jag använt, jag får ändra det.
   Dessa inställningar hade jag då: f/5.6, 1/160, ISO 200.
   Dessa inställningar hade jag på vitsippeland: (85mm)f/1.8, 1/500, ISO 200.

Comments are closed.