Omlackad BMX

Den här helgen har sonen meckat isär sin BMX för att lacka om den. Han har plockat isär den helt själv och sedan körde vi den till morfar. Där har dem lackat om den vita BMX:en till svart matt färg. Blev riktigt bra faktiskt.

Istället för att bara sälja och byta cykel så har han lackat om den, jättebra för då lär han sig ju något samtidigt. Man kan ju också köpa till lite olika cykeldelar för att pimpa den lite. Handtagen bytte han till sig mot syrrans cykel.

Jag har förstås hittat lite roligt som man skulle kunna köpa till den. Sidan jag länkar till har både cyklar och cykeldelar men även andra tillbehör. Varför inte en ny sadel med något häftigt tryck på, eller nya flashiga pegs.

Det har blivit ett gäng cyklar genom åren, och han har tidigare haft en downhillcykel. Vill tipsa er om en riktigt bra hjälm. Via länken har William på sig en downhillhjälm. En hjälm som även skyddar över munnen, kallas också fullfacehjälm, och jag är riktigt nöjd med porträttet by the way.

En sådan hjälm skulle Emma ha behövt då hon ramlat illa från både cyklar och kickbike under sin uppväxt, och slagit ut mjölktänder och fått fraktur i den riktiga framtanden.

Här kan ni läsa mer om downhill.

Detta inlägg är i samarbete med Bikester

One thought on “Omlackad BMX

Comments are closed.