Otacksamt jobb

Alltså…fönsterputs! Det måste ju vara det mest otacksammaste städjobbet. Fick tips av kollega att hon använder sig av spolarvätska när hon putsar sina fönster. Så i med 1 del spolarvätska och 4 delar vatten i en bunke och så satte jag fart. Det luktar ju faktiskt fruktansvärt äckligt spolarvätska, så kanske en ”sommarblandning” hade passat bättre.

Men jag putsade och torkade torrt med en kökshandduk efteråt. För någon skrapa använder kollegan inte heller. Det blev riktigt blankt och fint,…tills solen kom fram ikväll. Flammigt! Överallt! Fan, här har jag slitit som ett djur och gnuggat på fönstrena så jag nästan får kramp i armen. Prutt.

Why liksom? Någon annan som använder sig av spolarvätska och kan tipsa mig om vad jag har gjort för fel. Jahapp, men jag har ju insidan kvar på alla fönstrena på baksidan av huset så jag får väl göra om det.

Ingen bild på flammiga fönster men en basilika på fönsterbrädan!

 

2 thoughts on “Otacksamt jobb

  1. Mmm…Här använder vi Bilvax,men visst får man slita så…Nu har jag tänkt anlita en Fönsterputsare :)
    Riktigt fin Basilika du har /Kram Annmi

    1. Aha, bilvax. Det har jag inte hört förut. Innan har jag använt Yes diskmedel.

Comments are closed.