En soft städdag

Idag kommer det nog inte hända så mycket. Jag har bestämt mig för det. Känns som att vädret tillåter det också, annars skulle jag få ångest. Men lite städ inomhus och om jag orkar blir det fönsterputs.

Det är nog dags att sätta fart snart i sådana fall, för idag är det ju hockey-VM redan kl 16! Det vill vi inte missa.

Nedan lite detaljer från tonåringens rum. Gardinlängden kommer från H&M, och passar bra i rummet för att dölja en dörr som inte används utåt.

 

2 thoughts on “En soft städdag

  1. Inte hända så mycket – städning + fönsterputs!!!??? Städning och fönsterputs är ju jättejobb… Hoppas att du verkligen kunde ta det lugnt och varken städa eller fönsterputsa… Utan istället njuta av vädret och umgås med familjen.
    kram

    1. hehe, ja det kanske lät lite skumt men jag menade mest att det inte skulle bli någon utflykt eller något sånt. Och fönstrena orkade jag inte ta förrän idag. F-n vad jobbigt det är.

Comments are closed.