Tusse in the garden

Gokväll! Det har ju varit helg, och jag har inte hunnit blogga något alls, katastrofalt dåligt. Men det var ju toppenväder och jag har till exempel fått lite rensat i en utav mina rabatter, och köpt hem lite nya krukor.

Jag och mannen var ute och åkte en sväng i helgen, och plötsligt jäms med landsvägen kanske ett tiotal meter från bilen ser jag en rovfågel av något slag,..precis redo att ta något slags byte. Vi var så nära! Och vaaaar låg kameran? Jo i baksätet såklart, så vips var det ögonblicket borta. Jag hade lätt kunnat veva ner rutan och fotat den i farten.

Så istället får ni se Tusse, som får sina fnatt nu när våren kommit och han är utekatt. Springer ut och in och med all världens fart. Gnagt på lite vissna blomblad, och så blir han kammad..vilket behövs. Har även tagit bort en fästing på honom redan.

Tycker ni det blir bra att visa fotona i den stora storleken, eller blir det jobbigt? De går fortfarande att öppna i bildspelet. Eller skall de vara i mindre storlek, innan de öppnas för större storlek i bildspelet? Detaljer detaljer,…

5 thoughts on “Tusse in the garden

    1. Håller med, han är verkligen en fining, både utåt och inuti. Så himla go´.
      Och välkommen hit, alltid kul när nya besökare visar sig. Kommer kika in till dig också!

Comments are closed.