En Beliebers grejer

Today is the day! Bieber fever i Sverige i dagarna tre! Idag är tredje konserten med denna 19-årige swag eller vad han nu kallas. En entertainer är han alldeles säkert.

Emma är superglad, men än så länge rätt cool över det hela. Skylten i form av ett hjärta ligger bredvid skorna. De glittriga skorna hon fick i present, som snurriga mamman köpte i fel storlek men i hopp om att hon skulle växa i dem till våren. Det har ju inte hänt, så igår fick jag köpa ett par andra skor. Ett par svarta basketkängor istället.

Hon har hängt fram de kläder hon ska ha och kommer hem tidigare idag för att fixa till sig. Jag har tagit ledigt! Kände att jag behövde få lite lugn och ro innan vi åker mot Globen och tiotusentals skrikande beliebers!

Se tidigare inlägg på de Bieber-tröjor hon köpt. Eller ett annat inlägg då jag visade lite av presenterna.

En Beliebers grejer