Storslagen hortensia

Gokväll. Jag känner mig supertrött ikväll men tänkte visa er den här fina hortensian jag faktiskt fyndade på Bauhaus. En hel vagn full med i stort sett halvdöda hortensior där en utav dessa var den här, en stor prunkig en med hela sex stycken blomsterbollar! Jag ska ta en bättre bild sen.

Såg inte alls vissen ut men jorden var torr. Hortensia får ju inte alls torka ut och har den väl torkat ut så är det jättesvårt att få liv i dem igen har jag läst.

Hortensia är en av mina favoritblommor, och eftersom den här var så fin fortfarande så tänkte jag att det är faktiskt värt att prova för endast 30 kronor som den var nedsatt till. Vattnade så fort jag kom hem, så vi får se hur länge den håller sig fin.

Vilken är din favoritblomma, och har ni köpt hem något fint så här till våren?

Hortensia
Hydrangea macrophylla

6 thoughts on “Storslagen hortensia

    1. Tusen tack! Jag kan inte heller så mycket om blommor egentligen, jag googlar och sedan glömmer jag bort vad jag har läst :)

  1. Åh, jag älskar hortensia!! Och pelargoner!
    Längtar tills jag kan plantera på balkongen!!

    Tack för din fina kommentar. Den värmde.-)

    Kram Cecce

  2. Nån sådan har jag aldrig vågat mej på. Blommor som aldrig får torka ut brukar inte bli långlivade i min ”omvårdnad”… <:-/ Men fina är de – du får lägga in fler bilder på din, så jag får njuta mer av den!!! :-D

Comments are closed.