Hortensia i sin helhet

Ja nu blir det blommigt igen. Men jag tänkte bara visa en bättre bild på hur stor hortensian är som jag fyndade för 30 spänn. Och jaaa, jag vet att krukan är för stor men jag hittade inget mellanting hemma.

Jag måste plantera om den också i en större innerkruka för den kommer torka ut alldeles för fort annars. Om jag så glömmer att vattna den en dag då jag borde så kommer den säkert dö knall fall. Det svåra är att jorden skall ha lågt pH-värde, och hur fasen ska man veta det… Jag tror jag får besöka trädgårdsmästaren snart.

 

2 thoughts on “Hortensia i sin helhet

  1. Den är alldeles, alldeles underbar!!! :-) Hoppas du lyckas hålla liv i den ett bra tag! Kan man inte plantera ut dem ute under sommaren, förresten?

    1. Jo, det ska man kunna göra. Jag satte ut förra årets i trädgården, ska bli kul och se om de överlever. Men i vanlig ordning så glömde jag täcka över dem med löv så vi får väl se.

Comments are closed.