Mot Bieber i Globen

Så här såg det ut när vi var på väg till Justin BiebersBelievetour”. En förväntansfull Emma kom hem och fixade till sig. Lite mascara och kajal och fick hon också dagen till ära. Med pirr i magen började vi närma oss Globen. Bieberfans överallt utanför och kön ringlade. Jag undrar om det alltid blåser där, men som tur var behövde vi inte köa så länge.

Vakten tyckte Emmas skylt var jättefin men kontrollerade att inget konstigt satt fast på den, och även i min väska så jag inte hade någon vätska med mig in. Systemkameran lämnade jag i bilen eftersom man ändå inte får ha det där. Men vi hade en liten vanlig digitalkamera med oss och mobilerna. Väl inne köpte hon två armband och sedan letade vi upp våra platser. Vi satt på B13 rad 2 kortsida, helt okej med scenen rakt framför oss. Nu kom den långa väntan, men pirret och förväntan var garanterat värt det.

Delar upp detta i två inlägg annars blir det för mycket att läsa. Här kommer lite bilder så länge!

 

One thought on “Mot Bieber i Globen

Comments are closed.