Biebers fans ger mig gåshud

Jag vet inte var jag ska börja, den har sitt grepp om både Emma och mig fortfarande, denna Bieber fever. Låtarna ekar i mina öron än, även fast jag hade öronproppar. Showen var häftig med effekter av olika slag, entrén med änglavingar gjorda av gitarrer, filmar sig själv och publiken som vi andra kan se på skärmarna, simmar, springer, hoppar och flyger, även små videosnuttar av honom som liten och han har ju haft det i sig ända sedan barnsben. Att underhålla!

Det går knappt att beskriva det vi fick höra i Globen, dessa hängivna beliebers beundran för denne 19-årige Justin Bieber. När fansen efter över en timmes väntan äntligen får räkna ner från 10 minuter till 0, den var så otroligt mäktig att jag får gåshud bara vid tanken. Får till och med en klump i halsen…jaaa jag vet, men att också få se Emma så glad och skrika hon med, hoppa till musiken och vifta med sin skylt vi gjorde iordning gör mig så otroligt glad! Glad också för att jag fick hjälp av kollega att hitta dessa två biljetter. Stort tack!

Jag är inte en belieber men är glad att Emma fick se sin idol i verkligheten. Believetour var en mäktig upplevelse och även om jag inte är ett stort fan så kan jag mycket väl lyssna på hans musik. Han är en entertainer av sitt slag och sjunger med en fantastisk känsla. Och att sitta i Globen med tiotusentals ungdomar som skriker lungorna ur sig till hans swag kan ju få även en 39-åring att få feeling och hänga med och göra några moves. Fast jag var väldigt diskret, gav all plats till Emma som hoppade glatt så coca-colan rann ut över golvet. Äsch! Vad gjorde det…Bieber var ju i Sverige!

Nedan följer ett bildregn.

2 thoughts on “Biebers fans ger mig gåshud

  1. Vilken lycka för en ung dam att få se honom live:) Kan förstå att man rycks med i små moves*ler* skulle jag också gjort. kramar Nilla

  2. Jag har svårt att förstå denna hysteri men jag förstår att det var en häftig upplevelse att få vara med om. Coolt och jättekul för Emma att få se sin idol :)

Comments are closed.