Lite nytt i dotterns rum

I förra veckan var jag och dottern in på Cubus. Där är det ju Bieber fever som gäller. Emma fick prova lite tröjor och valde en sweatshirt och ett linne. Vi får väl se vilket hon använder på konserten när det väl är dags. Den 24 april för att vara exakt. Emma och jag i Globen med Bieber och tusentals skrikande girls and boys.

Jag sa till Emma att efter konserten så kommer hon bli helt såld, och hela hennes rum kommer att vara fyllt av Justin Bieber-affischer. Hon svarar -ja!?…
Ungefär som ja det fattar du väl, ungefär det tonläget. Inget konstigt alls.

I sitt rum på väggen hänger en helfigursaffisch på Bieber som hon fick i en ”Girlit”-tidning. Den blev hon dock lite skrämd av på natten när hon skulle sova, så Bieber står nu för tiden bakom dörren istället. På väggen alltså. Skrämde även syrran förra helgen när hon lånade Emmas rum…haha!