Upp och iväg

Godmorgon! Idag är det innebandyträning för sonen. Vi blir borta ett par timmar. Men sen tänkte jag gasa hemåt för att få bort resten av julen. På bild ser ni Emmas klädställning. En julklapp hon fick då hon önskade att kunna hänga sina kläder istället. Man ser inte riktigt hur det ser ut på den här bilden, det förstår jag ju,…men har jag tur så lättar dimman och grådiset till lite senare idag och då skulle jag kunna få till lite bättre bilder.

Ha en härlig söndag!

 

One thought on “Upp och iväg

  1. Jag började dagen med lite träning jag också. Gick ca tre kilometer i rask takt. Ungefär vad man mäktar med efter allt slöande (och ÄTANDE…) under jul och nyår. <:-) När jag kom hem igen hade maken fått vårkänslor och ville röja lite i trädgården. Så vi gav oss på äppelträden och skar bort ett antal överflödiga grenar från dem. Räfsade upp en del gamla löv, ruttna äpplen och kvistar också – och efter det kände jag mej faktiskt riktigt nyttig! Så nu kan jag med gott samvete uggla framför datorn resten av dagen!? ;-)

    Det är jättebra med klädställningar, istället för att bara hiva in alla kläder huller om buller i en gadrob. Fast nu för tiden vill väl alla tjejer ha en walk in closet!? Så… Förbered er för att snart behöva bygga till dotterns rum!!! :-D

Comments are closed.