Host- och städattack

Host host,…go´kväll! Jo, jag fick ju en liten hostattack under middagen idag. Jag hade lagat den goda maträtten ”squashpasta” och i den förstår ni så finns det chili bland annat. En halv chili hade jag i, inte så farligt mycket eller hur? Men när jag tog min första tugga så fastnade det i gommen och spred sig upp i näsan så jag trodde jag skulle kvävas. Lite vatten på det så fick jag till slut i mig alltihopa. Det är ju så gott!…men tyvärr smakade det ju inte mycket mer än hetta. Kände mig lite brännskadad på tungan en stund efteråt.

Annars så har jag städat undan varendaste liten julpryl och det känns riktigt bra. Var tvungen att fota barnens handgjorda änglar som jag alltid tar fram till jul. Supersöta! Vad mer, jo tvättat lite, plockat lite, flyttat lite grejer hit och dit. Tänk vad mycket skräp man kan hitta när man gräver lite djupare i skåpen/garderoberna, och grejer som ligger på fel plats eller på flera olika platser. Och det jag pratar om nu var bara ett skåp/garderob av alla jag har.

Hur har ni det hemma i era skåp? Är det ordning och reda eller…och har ni städat ut julen?

 

5 thoughts on “Host- och städattack

  1. Söta änglar! julen är borta men ordning och reda, :) din fråga om pinna, ja absolut. raw, nej jag har inte hunnit, det är så mycket jag vill hinna, nu har jag fastnat i fotoshop. kramNilla

  2. Vilka fina änglar:-)

    Jo då. Jag har städat i en del garderober som numera är förhållandevis snygga att blicka in i. Men…de finns en del kvar. De får tas en annan gång. Ett annat lov:-)

    Kram Cecce

  3. Har inte städat undan julen än. Vill gärna ha kvar stjärnor och ljusstakar så länge som möjligt. Tycker det är mysigt. Hade inte så mkt annat pynt :)

  4. Chili är inte för veklingar precis! ;-) Själv är jag närmast lite rädd för den kryddan, så när jag väl använder den så fegar jag för det mesta och tar i alldeles för lite. Och då blir det ju rätt meningslöst… <:-)

    När det gäller att städa bort julen så har jag åtminstone tänkt tanken. Både igår och idag! Fast… Sen har det ändå inte hänt ett dugg. Och lär säkert inte göra på ytterligare några dagar… Det är ju ändå ganska mysigt med ljusstaken och stjärnorna!? :-) (Och granen får maken se till att den kommer ut – för det var ju han som tvunget ville ha en sån! Den barrar bara man andas i närheten av den…)

Comments are closed.