Back to base

Godmorgon sleepy Sunday! Jag har inte berättat för er att sonen börjat träna innebandy igen. Det blev ju så eftersom vi, och han själv, tyckte att det vore bra att röra på sig lite. Fast det var väl mest vi som ville att han skulle börja igen och han har inte protesterat allt för mycket, utan faktiskt också tyckt själv att det är bra och att han känner sig gladare och piggare. Och eftersom han inte kom på något annat som var roligare än innebandyn så har han nu börjat i ett annat lag, till och med en annan förening. Var han ville byta förening kan jag inte direkt svara på, det var hans eget förslag när vi tog upp ämnet innebandy med honom. Kanske sticker det lite i ögonen på folk om han nu en vacker dag möter sitt gamla lag i en match,.. men vi är bara glada att han aktiverar sig. Jag tror det är guld värt för honom själv.

Idag ska han spela sin första match ihop med nya laget. Fotona nedan är dock från 2009 när han spelade i 99-00-01.