In November

Detaljer från helgen. Novembergrått förstås, men denna helg har det firats hos oss. Både jag och mannen har fyllt år och vi har ätit, fikat, ätit etcetera. Haft gäster hela långa helgen. Har fått finfina presenter som bland annat väggorden ni ser på bild. Nagellack och ett par örhängen.

Nagellacket fick jag preparerat med text från en tidning av min väns dotter. Något hon snappat upp från youtube tydligen. Man målar helt enkelt ett lager nagellack, gärna en ljus färg. Sedan klipper man ut text från någon typ av tidning med bra trycksvärta i. Sprayar på parfym och trycker en stund mot nageln. Låt torka och till sist lite top coat på det. Jo, sen var det en sjal, knopp, krok och bok. Bland annat en cupcake-bok. Lite money, trisslotter, blommor, choklad och vin.

Har även lyckats fynda i gallerian i helgen. Har behövt nya jeans och hur ofta händer det att man bara hittar ett par så där blixtsnabbt som dessutom sitter bra och har en saftig rea!? Det gjorde jag i alla fall på Only, 150 pix tack så mycket! Nypris 700 kr. Hittade även något till sonen som fyller tonåring snart. Men vill inte skriva exakt vad här på majamyra, men det var även det ett riktigt fynd!

Vi har haft en mycket trevlig helg. Tack alla rara!

 

2 thoughts on “In November

Comments are closed.