Vi målar svart

Good evening!,…är ett av engelskaglosorna som Emma övar på nu. Vi har övat och övat och nu kan hon även stava glosorna. Ikväll har vi också målat lite båda två. Jag målar på ett nytt projekt, har två på gång nu alltså. Det ena har ni fått se i en w.i.p och den andra ska bli klar till morgondagens torsdagstema som är inte mindre än!…

 

 

Ett riktigt roligt tema,..och jag måste säga att hittills så liknar min målning sångaren i metalbandet Marilyn Manson med boobs!..oups. Nu ska jag se om den har torkat lite så jag kan fortsätta.

Förresten, har ni sett min nya sida högst uppe i menyn. Där står lite kort om mitt tecknande för den som eventuellt är ny här hos majamyra.

Och,..det är ju Bokkei som har valt temat denna vecka.

 

3 thoughts on “Vi målar svart

  1. Är säker på att du kommer få till något riktigt fasansfullt:-) Du är sååå duktig på att teckna och måla!

    Vad flitig du är som kommenterar i varje inlägg:-) Uppskattar det mycket! Själv är jag inte lika duktig, men läser alla inlägg du skriver. Bara så du vet!!

    Kram fina!

  2. Såg ditt färdiga alster – och tänkte genast på nån korsning mellan Kiss och Hulken! ;-) Fin blev den hur som helst, och nog passar den in på temat även om man inte direkt blir livrädd av att se den. Fast det var väl säkert aldrig meningen heller!? :-) Gillar din tecknarstil!!!

    Ha en mysig fredag! :-)

    1. Tack rara du, vad snällt. Jag tycker inte riktigt om den om jag ska vara ärlig…Hon/Han/Hen blev groteskt ful tycker jag, inte skrämmande direkt. Jaja, så kan det vara.

Comments are closed.