Höst i krukorna

Sköna fredag äntligen här, eller vad säger ni? Jag har gått och blivit lite förkyld men hoppas att det inte bryter ut och blir värre för imorgon är det lite extrajobb som gäller. Ja, inget speciellt…bara mitt gamla vanliga jobb. Ikväll har vi fått besök av svärisarna och dessa fina höstblommor hade de med sig. Perfa! Eftersom jag tänkt köpa just precis dessa…toppen! Fotot på blommorna fick en hel del skakningsoskärpa (heter det så) men det bjuder jag på. Inte lätt när det börjar skymma så tidigt. En riktigt klenfis är jag också för med det stora objektivet på så blir kameran rätt så tung. Nu softar vi i soffan med ett glas rött och inväntar X Factor.

Vill passa på att tacka för rara kommentarer. Jag var liiite ledsen i ögat när jag inte fått någon kommentar på senaste teckningen,…men bara lite. Jag gillar den inte så där supermycket själv,..självkritisk som jag är. Märkte dock att jag faktiskt fick lite kommentarer ändå, ..de hade ju hamnat i skräpposten så nu är jag lite gladare!

Vad gör ni denna sköna fredag vänner!?

 

Fint i höstkrukorna