This is who i really am

Det är andra gången jag är med i torsdagstemat som verkligen kickar igång fantasin, särskilt denna vecka med temat ”en textrad ur en låt”! Riktigt kul tema.Kom över temat lite sent dock så jag har målat som en tok igår kväll och ikväll,..och nu får den vara klar. Jag har valt låten ”The kill – Bury me” av 30 Seconds To Mars, och textraden nedan. Länkar till videon som är en lång version och textraden kommer ungefär 3.10 min in i låten.

Jag valde den för jag tycker det är viktigt att vara sig själv helt enkelt och det finns förmodligen de som inte lever som de innerst inne vill leva eller vill vara. Försöker vara någon till lags men förhoppningsvis försöker ändra tankesätt och gå till sig själv. Stå upp för sig själv.

 

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside.
Finally found myself
Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.

Fler torsdagstecknare
hittar ni här!

2 thoughts on “This is who i really am

  1. Hej Tack så mycket. Vad glad jag blir att du gillade den. Men jag måste säga. Shit vilken vacker och sägande bild du gjort. Jag älskar den uppriktigt sagt. Den i en ram skulle inte vara helt fel. och vilken text! :)De orden skulle kanske också passa in i min bild :) Det är otroligt viktigt att stå upp för sig själv och verkligen vara sig själv. Klokt sagt och bra textval.

Comments are closed.