Lite kattsnack(s)

Nu har jag softat en stund framför TV:n och sett på Svenska Hollywoodfruar. Det är alltid kul att se på tycker jag. Mindre kul att Perssons katt heter Tusse. Jag visste väl att vi skulle döpt han till Charlie, Tusse är ju säkert lika vanligt som Sotis. Något som är kul att se på är hur Sotis och Tusse sakta men säkert börjar bli polare. Det är fortfarande Sotis som bestämmer och det kommer han fortsätta att göra,…men Tusse är kaxig och vill gärna leka. Ibland får han det också,…men bara en kort stund sedan är det nog tycker gamle Sotis. Ikväll har de vevat med tassarna mot varandra rätt länge innan Sotis satte stopp med lite morr och gick ut. De äter tillsammans nu och Sotis äter gärna av Tusses mat också.

Tusse kommer att få en riktigt fin päls, han är otroligt fin! Garanterat någon yttepytte procent av skogkatt eller maine coon i han skulle jag tro, han har ju till och med små tofsar mellan klorna. Hursomhelst en vanlig huskatt it is.

Ikväll har de fått tonfisk blandat med en varsin masktablett för säkerhets skull. Man vet ju aldrig vad Sotis får tag på utomhus och släpar in. Här om dan låg det nämligen fågelfjädrar och en klo utanför ytterdörren,..på fönsterbrädan låg en till hälften nersmält uppspydd fågel…urk…

Inga foton på det för er ikväll, men däremot på sötnosen Tusse! Kolla in hans nougatbruna ögon. Sotis är också en sötnos,..och är ju redan modell här på bloggen. Han dyker snart upp här igen. Klick klick!

 

Tusse
...
Foton tagna med Canon EOS 650D
EF85mm f/1.8 USM
...

			

2 thoughts on “Lite kattsnack(s)

  1. Idag verkar det inte vara några konstigheter med din blogg. :-)

    Så söt han är, Tusse!! Blir ju nästan lite sugen på en egen kattunge nu när jag ser alla foton på honom här. Men det ska jag INTE ha!!! Det räcker mer än väl med hunden… <:-) Och så bor vi inte så bra till för att ha katt, inte en som ska få vara ute så mycket som den vill iallafall. Det stryker rävar kring husknutarna om nätterna, och så har vi den otäcka järnvägen bara ett stenkast bort. :-I Men det hade varit bra med en rått-/musfångare!!! Hade fått in möss i bilen igen häromdagen… :-( SUCK!!!

  2. Men gud så söt liten rackare! En av hollywoodfruarna har jag mycket svårt för, hon med dottern. Ser inte så ofta på det programmet därför:) kramis Nilla

Comments are closed.