…som det ska vara…

Brrr vad kallt det har blivit. Hittade en vinterjacka i garderoben som funkar i år med, inget fel på den inte. Barnen däremot växer så det knakar så de behöver i vanlig ordning nytt. Men att åka och handla själv till dem fungerar inte längre, de måste helt enkelt följa med. De har ju egen smak och tycker oftast inte som oss. Har försökt hitta något bra på nätet men hua vad dyrt det ska vara då. Vill ju inte lägga ut tusenlappar på kläder och skor som de snart växer ur.

Vet inte riktigt när vi ska hinna med att åka ut och shoppa,.. jobbade nämligen över idag och kommer få jobba över imorgon med. På onsdag har William träning. På torsdag borde vi börja städa och baka så vi inte har för mycket att göra på fredagen.

Till helgen får vi nämligen främmande. Jag och mannen fyller år så lite tårta av något slag blir det väl, och vi ska dessutom köpa kött, en highlanderoxe, som vi får hjälp att stycka upp av svärfar. Fullt ös medvetslös, som det ska vara under hösten.

 

One thought on “…som det ska vara…

Comments are closed.