När man kliver i en pool

It´s fridayyy! Och denna fredag åkte vi till badhuset allihopa. Askul tycker barnen, svinkallt tycker mamma. Kunde det inte få vara typ en endaste liten grad varmare åtminstone så hjärnan slapp få kortslutning så man ser döden i vitögat. Nu är jag lite dramatiskt kanske,..men alltså mina ögon hänger inte med, de går i kors, jag lovar. Från och med nu tänker jag blunda när jag kliver i poolen. Det hela resulterar ju också i att jag får simma på som f-n för att få upp värmen. Det gick bra ett tag, en kvart simmade jag,..pustar och frustar, sen blev jag trött och kände lite lätt krampkänsla i ena vaden.

Så jag klev ner i den mellersta poolen, lagunen, bubbel eller what ever. Där var det kanske 0,5 grader varmare i alla fall. Men där kan man ju inte göra annat än bara sitta och bli kall och längta efter bastun. Sonen vill åka vattenrutschkana, okeeeejdå, en gång. Efter det skallrar det i käken så det var bara att ge upp. Besviken dotter kunde i alla fall bada vidare med pappa en stund när mamma tinar upp i bastun.

Bilden är från poolbad i somras.