Måla med akvarell

Imorgon…då är det fredag. Den här veckan har gått riktigt fort,..kan bero på att vi har mycket att göra på jobbet nu. I helgen har vi inte så mycket planerat, och skönt är väl det. Det enda jag har bestämt mig för är att måla klart min senaste teckning. Den här!..som ni fick se lite w.i.p på som också troligtvis kommer att synas lite mer än vad mina teckningar brukar göra. Ja, vi får se. Det är ju så här, som vanligt, att jag är lite rädd för att fortsätta med den. Tycker så mycket om den som den är precis just nu,..men man ser ju att den inte är klar. Personen har ju inget hår än,..bara en liten hårslinga än så länge. Inte helt lätt att måla med akvarell. Ni kan se lite till av den via Instagram.

Men den ni får se nu i detta inlägg är den senaste torsdagsteckningen jag var med på, alltså från förra temat ”skräck och fasa”, visar den i en liten närbild. Jag vet att ni redan sett den, men den blev ju inte så jäkla skräckinjagande som jag först tänkt mig. Så nu zoomade in den och la på en pensel/brush i photoshop för skojs skull. Så hörnet högst upp till höger, de där penselstrecken, är fejk men ni förstår nog varför jag gillar dem…

Apropå torsdagstemat, så som idag…så hann jag inte med det. Det är ju alltså varje torsdag ett gäng duktiga tecknare som väljer ett tema, som vem som helst får vara med och skapa något kring. Roligt och inspirerande! Denna vecka var det ”surrealism i vardagen” och det här gänget är det som turas om att välja tema:

 

2 thoughts on “Måla med akvarell

  1. Svårt det där med akvarell… Men hoppas du vågar jobba vidare med din bild, och att du får till den så som du vill! Trots allt är det ju bara så man kommer vidare i utvecklingen. :-)

    Samma resonemang gäller väl förövrigt om studier också. Jag är alldeles för feg! <:-I Visserligen HAR jag sökt en kurs till våren, men jag är inte alls säker på att jag verkligen kommer att gå den. Men hur som helst så blev det en distanskurs, eftersom det är det sättet att plugga på som jag vill testa nu (vanliga högskolekurser har inte känts riktigt lyckade i och med att jag har en bit att pendla… Tre timmars sammalagt resande för att ibland bara vara på skolan för en timmes föreläsning eller seminarium är så-å-å tröttsamt). Ämnet blev "Svensk Formgivning", och varför det blev det vet jag knappt!? Men det är iallafall väldigt olikt sånt jag tidigare har läst! :-D Men som sagt… Det är inte alls säkert att jag kommer att tacka ja till platsen OM jag kommer in… Vi får se!

    Trevlig helg!! :-)

Comments are closed.