Tusse in action

Här haglar det inte med inlägg precis, ingen ordning på torpet. Särskilt inte nu med en liten krabat som röjer runt här hemma. Han far upp och ner i tvättställningen, fram och tillbaka i soffan, jagar fötter och allt som rör sig,…eller inte rör sig också för den delen. Han är toksöt och han heter Charlie,…nähä inte det. Okej, Tusse heter han.

Det går faktiskt riktigt bra mellan Tusse och Sotis, de är inte bästa polare direkt men Tusse vill gärna bli det. Men Sotis låter han inte komma för nära allt för ofta. Det morras, pratas och fräser gör han också. Ja helt förståeligt absolut. Inte konstigt när han varit herre på täppan i åtta år och plötsligt dyker denna filur upp i vardagen. Och inte försvinner han heller,..och han äter på samma plats och går i samma låda. Tänk er själva,..man skulle ju bli skitsur!

Men vi glömmer inte bort honom och han får extra mycket gos och kel nu.

Här är Tusse in action!

...
...

			

4 thoughts on “Tusse in action

 1. Så söt!!! :-) Finns knappt roligare djur att titta på än kattungar som leker – de är verkligen små energiknippen, och påhittiga utav bara den när det gäller att hitta nya leksaker och nya utmaningar! Hoppas Sotis kommer att acceptera Tusse/Charlie fullt ut vart det lider. :-)

 2. Haha! Kan förstå att Sotis är lite sur!:-) Så söt som Tusse är!

  Hoppas allt är bra! Tack för ditt mail! Gläder mig…:-)

  Kramar Cecce

 3. ja kattungar är precis överallt. hoppas han inte röjer o river allt för mkt.. river ner gardiner eller börjar klösa på möbler eller soffor.

  kan inte vänta snart att få träffa den lille tussen :)
  kanske jag och eric kommer helgen jag fyller åt. är ni hemma då? vill ni ha besök?

Comments are closed.