När jag är ledig, och w.i.p

Idag,..barnens första skoldag med yngsta som börjar 4-an och äldsta som tog bussen till 7-an. Jag tog ledigt idag, mycket skönt måste jag säga. Har inte gjort många knop. Försökt påbörja olika projekt, rensa ogräs…boring!…köpte ett till japanskt gräs hos trädgårdsmästaren men upptäckte när jag kom hem att jag tagit fel sort. Så jag får byta ut den imorgon.

Däremot fick jag fram penna, papper och till och med akvarellfärgen. Tog en himla tid innan jag fick lite inspiration…från en bok jag såg faktiskt. Kan ni se vilken av min tolkning, en självbiografi. Jag är ju inte riktigt klar än,..tror jag. När vet man att man är klar med sitt målande? Jag vet av erfarenhet att jag förstörde en, eller två, då jag inte slutade kladda med färgen i tid. Men man lär sig av sina misstag som det så fint heter. Okidokey, back to work…

Tillägg: Sådärja, som jag trodde. Jag tappade fokus och har nu rivit sönder den här. Jag får se om jag försöker på nytt eller väntar på annan inspiration. Inte mycket till gissningar vem det kunde vara från er,…men det har jag full förståelse för. Hur som helst så var det alltså SLASH Anthony Bozza, gitarristen i gruppen Guns ´n Roses.

5 thoughts on “När jag är ledig, och w.i.p

 1. Hoppas barnen har kommit igång bra med sina respektive skolor. Brukar ju vara lite extra spännande att börja på ett nytt stadium, och speciellt om det innebär ett skolbyte också. Kanske nytt med bussresor också för sonens del, förresten? Är det långt att åka??

  Ja, det vill ju till ett antal månaders framförhållning när det gäller att söka högskoleutbildningar – iallafall om man vill ge sej själv bästa möjligheten att faktiskt bli antagen! <:-) Sen är det många program som bara startar på hösten, så jag får kanske vänta ända till april med att skicka in nya ansökningar… Stånk! Fast å andra sidan vet jag egentligen inte vad jag vill läsa för nåt, så nu har jag iallafall gott om tid på mej att klura ut den saken först och främst! :-D Vad funderar du på för kurs då???

  Idag finns det förresten ett foto på vår hund i min blogg! :-)

  1. hihi, såg vovven, så söt så.
   Jag har mina funderingar på kurser men vill inte skriva de här än larvig som jag är.
   Känner mig lite osäker än också. Tänk om jag inte klarar att plugga? Kommit av mig i letandet igen också,. stånk.
   Sonen åker buss i cirka 10 min så det är nära till nya skolan.

 2. Du borde bli som Lovisa Burfitt som har gjort konst åt H&M :)Hon har ju även satt sin teckning på porslins fat och koppar nu, och även på frimärken :)

  kram

Comments are closed.