Några rader från oss…

Tänkte att jag kikar in här en stund, för jag väntar på solen. Jag och barnen är just nu upp i Höga kusten hos svärisarna i deras stuga. Kom nyss in från en tripp ner till Ångermanälven och doppade tårna,..brr men barnen doppade sig lite. Vi har i dagarna varit på släktträff i Delsbo Hudiksvall och jag tänkte redigera lite foton. Mannen jobbar den här veckan, och efter två jobbveckor så har jag nu min sista. Efter ett par dagar här ska vi vidare mot Stockholm också innan vi åker hemåt. Hmm, jag hoppas mannen vattnar mina blommor… Nu kom ju solen, tjing!

 

Rosenskära - Cosmos bipinnatus
...

2 thoughts on “Några rader från oss…

  1. Åh, vad jag också skulle vilja vara uppe i Höga Kusten nu!! Eller kanske rent av alltid!? Gillar verkligen den delen av landet!!! :-D

Comments are closed.