Bildregn från släktträff

För ett par dagar sedan for vi uppåt i landet för att gå på släktträff på min mammas sida. Vi var hos min morbror och sov över en natt. Vi åt god thaibuffé och en smarrig hallontårta till efterrätt. Även fast vädret i det stora hela faktiskt var väldigt fint så kom det några regnstänk. Men det hindrade inte oss, vi spelade kubb och hade trevligt ändå.

Dagen efter fikade vi och umgicks lite till. Ett par av oss tog en promenad ner till Dellensjön och till och med doppade oss! Brr..bland annat jag då. Men gudars vilken tid det tog att vänja sig vid vattentempen…kan inte ha varit mer än 18-20 grader. Visar ett par svartvita foton i nästa inlägg också från träffen. Det har varit skoj att träffa alla, det händer ju inte så ofta! Ett stort tack till morbror med fru för mat och sovplats.

 

...
...
...
...
...
...
 
...
...