En promenad i juli

Lite sommar har det ju faktiskt varit, även om jag är den som kräver massvis med värme för att trivas. En del promenader har det blivit men inte mycket till strandhäng inte. Men för en stund sedan kom mannen in och sa att nu kommer sommaren!,…enligt vädergubbarna..hrmpf! Vågar man tro? Ska det fortsätta så här så kanske man i framtiden ska ta sin semester på vår och höst istället. Men nu ska jag inte prata väder igen,…är det inte lite mycket väderprat här?…jag ska sluta med det. Från och med nu bojkottar jag väderprat!

Går igenom lite foton och hittade dessa från en varm julidag, barnen badade nere vid sjön. Ni anar inte hur många foton jag har som jag vill visa er. Det är inte lika mycket inlägg här heller som det brukar vara,…jag lovar att bli bättre. Jag vill ju verkligen, men dagarna går så otroligt fort. Jag hinner inte samla mig, samla tankarna. Jag sätter mig och är stensäker på vad jag ska göra, byta ut redigera visa ändra bla bla bla, eller vad det nu kan vara. Men vips så gör jag inte alls det jag hade tänkt!…

Det är så mycket jag vill göra! Jag kanske ska ta och skriva upp allt jag vill göra,..jag har ju faktiskt ett fint alldeles nytt block ligger här bredvid mig… Hur hinner ni med det ni vill?…Har ni något system?

 

...