Basketbollen

Måste ju visa när jag och barnen var på Gröna Lund i förra veckan. Då vann William den efterlängtade gigantiska basketbollen. Som han kämpat att få vinna den. Den här gången räckte det med att kasta två bollar för att äntligen få den igenom korgen. Jag vill nog inte veta hur många gånger han försökt tidigare gånger vi varit där. Emma provade också.

Jag fick även med mig Emma att åka ”Kvasten” som jag själv inte åkt innan. Vi tyckte båda att den var kul, men väldigt kort. Vilda musen åkte vi även igen, och varför gjorde jag det,..jag måste ha glömt hur ryckig den är. Hade gärna åkt Jetline också, men det var ingen som hakade på där och själv vill jag ju inte åka. Annars så var det en kul dag med barna på Grönan. Det blir inte mycket åka av när barna inte vill så ett åkband var inte att tänka på. Ett häfte räckte för oss tre om jag säger så. För två år sedan åkte William Jetline med mannen och enligt fotot där så förstår jag att han inte vill åka den igen.

Jag minns när jag sprang på Grönan med en kompis var och varannan helg, fast då var vi ju lite äldre och gick i högstadiet. Vi spanade in grabbarna som jobbade vid de olika åkturerna, och till och med kräktes på kuppen…inte kul och inte så speciellt attraktivt. Men kul hade vi. Idag är jag däremot väldigt försiktig med att åka något som får mig att må illa…

Åker ni gärna mycket attraktioner eller tittar ni hellre på?

...

			

2 thoughts on “Basketbollen

  1. He he, jag är den tittande typen. Fast jag försöker bättra mig, man måste ju för fasiken utmana sig själv ibland och inte vara så jäkla safe alltid.

  2. Jag åker gärna men inte alls så mycket som när jag var yngre. Sonen och sambon gillar inte alls att åka men dottern hänger gärna på.
    Jag brukar kämpa för att vinna en stor Marabou och det skulle nog bli billigare att köpa ett gäng chokladkakor än att spela för att vinna ;)

Comments are closed.