Lite fynd på Gekås

Släpp in mig på Gekås och jag blir som ett barn. Jag vet inte vad det är riktigt, men det är så kul att ha i stort sett allt under ett tak,..förutom skor. Det är så stort och jag märkte aldrig av någon trängsel direkt. Den här gången gjorde jag tvärt emot det jag brukar göra,…jag gick till heminredning först istället för sist och där var det riktigt kul. Finns mycket fint, så jag skulle säkert ha kunnat fylla hela kundvagnen om jag velat och haft råd.

På bild ser ni bara en bråkdel men tänkte att det kan vara kul att se. Kökshanddukar 15 kr styck hamnade i min vagn naturligtvis, gästhandduk, badlakan, och en stadig söt bricka 50 kr, små glasburkar (kryddburkar) 5 kr styck som jag ska förvara annat bös i. Krukor 15 kr styck.

Sedan blev det lite kläder också. Barnen och mannen de gick ju ut och in ur Gekås några gånger för jag sa att jag måste kunna tänka klart och vill inte ha några impulsköp av något slag, sådana där dyra ganska så onödiga impulsköp som har hänt förut. Allt gick jättebra, vi lunchade på Gekås restaurang med vagnen på kundvagnsparkeringen. Vad hände mer då.,..jo de såg tydligen Morgan vilket de tyckte var roligt, barnen alltså. Barnen handlade lite för sina egna pengar, t.ex en radiostyrd helikopter och iPhonefodral. Emma hittade smycken, musmatta och en Justin Bieber-bok. Vi köpte även ett innebandymål åt de, men innebandybollarna, 4 st för 8 kr…de höll inte måttet.

 

 

Gott och blandat från Gekås

Hittade denna ursnygga väska och mobilfodral! Mobilfodralet är av märket Krusell och på Gekås fann jag den för 99 kr. Väskan är inget speciellt märke men jag fastnade för den och 159 kr är ju inte så farligt. Jag hoppas bara att den håller längre än den jag köpte förra året som snabbt gick sönder i fodret inuti.

 

 

En fin handväska


Krusell mobile pouch
...

			

One thought on “Lite fynd på Gekås

  1. Tänk att jag ALDRIG varit på Ullared. Jag måste nog ta mig dit. Ser ut som du hittat en hel del. Kul!

Comments are closed.