Midsommar´n

Midsommarhelgen är förbi, har ni haft det bra?! Här har det varit lugnt och trevligt. Riktigt fint väder fick vi och vi har haft främmande av syrran med son, och kompisar från Stockholm. Det har varit god mat, litet äventyr till Askersund, barnen har badat till och från, solat, mycket tid i köket blir det också för att laga god mat. Färsk potatissallad med jordgubbar en klassiker hos oss med grillat till samt vitlöksbröd, hur gott som helst. Vi har plockat blommor, gjorde en krans för skojs skull som alla fick prova och sedan fick den pryda bordet istället. En promenad ner till sjön hann vi med också på kvällskvisten innan vi bänkade oss på altan och lekte en lek, ”gissa artisten” fram till efter midnatt. Men först lite foton från Askersund.

Syrran och Lucas i ett blåsigt Askersund
Mjukglass i hamnen
 Emma har hittat sina solglasögon

...

2 thoughts on “Midsommar´n

  1. Midsommarafton var okej vädermässigt här, men sen har det mest regnat och regnat. Men helgen gick hur som helst förbi i ett alldeles för snabbt tempo, tycker jag. Hann få lite semestervibbar på nåt vis, och nu när det bara är en vecka kvar att jobba så känns det plötsligt lite ”onödigt”!? Vill ha semester NU!!! ;-) Fast ska inte vädret vara roligare än så här, så kan jag allt vänta några dar till… Måtte det snart bli bättre igen!!

    Askersund verkar mysigt!! Har inte varit där sen jag var barn, och hur det var då minns jag inte… <:-)

  2. Härliga midsommarbilder. Vår midsommar regnade mest bort men i morgon har de i alla fall lovat lite sol. Behövs verkligen…
    Kram

Comments are closed.