Blommande midsommar med sol

Som vi brukar göra gick vi till ängen för att plocka blommor till krans och vas. Härligt väder på midsommar för en gångs skull,..varmt. Vi siktade in oss på lupiner och hundkex bland annat. Det räckte till att fylla en vas och göra en krans. Jag har ju redan skrivit vad vi åt i senaste inlägget men den magiska färska potatissalladen med jordgubbar i skymtar på en av fotona. Även desserten, som saknar kanelbullen…någon åt visst upp bullarna…hrmpf! Midsommarkransen i endast ett exemplar fick alla prova, även katten. På kvällen gick vi ner till sjön, superfint där. Bildregn följer…

Ängens blommor
 Jag och syrran
Emma i kransen
 Syrran i inbakad fläta
 Lucas i kransen
Sotis firar midsommar
Danne firar midsommar
 På midsommarbordet
 Happy
 Softar
Jordgubbar med vaniljyouhurt och myntablad
Solnedgång vid sjön
...